6 трав. 2016 р.

Офіційно про церемонію нагородження: із перших уст

Про церемонію нагородження газета "Кримська світлиця" подає надзвичайно розгорнутий матеріал. Приємно, коли ти теж маєш до цього причетність...

Відгук Ахметової Діани про участь у церемонії нагородження
Коли довіряєш свої думки щоденнику, не думаєш про участь у конкурсах, призові місця. Але іноді доля сама веде тебе… Цього року я взяла участь у Всеукраїнському літературному конкурсі «Ми – діти твої, Україно!» та несподівано посіла І місце у номінації «Публіцистика». Моїм почуттям не було меж: радість, захоплення, щастя, подив, вдячність батькам та наставнику – все це переплелося. А коли отримала запрошення на церемонію нагородження, сумніві не було: обов’язково поїду!
Цей затишний і гостинний зал Театру на Подолі, урочистий, але по-родинному теплий прийом я запам’ятаюнадовго! Чудова, домашня, творча атмосфера, надзвичайно емоційні виступи учасників, зворушливі пісні… Все це яскравим промінчиком увійшло у моє серце і буде тішити ще довгі роки. У мене було таке враження, ніби ми всі – давні друзі - просто зібралися поговорити про «наболіле», і не має значення, що з деякими ми бачилися уперше.
Чесно кажучи, перемога у конкурсі дала мені поштовх писати далі, переконала, що не можна зупинятися, якщо Муза сидить на плечі та вимагає Слова.
Дякую організаторам конкурсу та церемонії нагородження за такі теплі та щирі миті. Хочеться вірити, що через рік (а може і раніше) ми неодмінно зустрінемося.
Також хочу надіслати вам моє фото біля неймовірного Театру на Подолі, який входить до сузір’я київського культурного небосхилу, і подякувати за неймовірний та світлий мій Великдень у Києві.
Із повагою Ахметова Діана, переможниця конкурсу у номінації «Публіцистика».


4 трав. 2016 р.

Із церемонії нагородження

Фінальні акорди із церемонії нагородження переможців Всеукраїнського літературного конкурсу "Ми - діти твої, Україно"

1 трав. 2016 р.

Ще раз про перемогу

Напередодні Великодня у Київському театрі на Подолі відбулося нагородження переможців літературного конкурсу "Ми - діти твої, Україно" імені Д. Кононенка.
Наша Ахметова Діана на церемонії нагородження
у залі

журі конкурсу

Усі переможці на сцені Театру