4 лист. 2017 р.

Учнівські спроби. "Хмари слів"

10 А клас завершив вивчення розділу "Фонетика. Орфоепія". На закріплення запропонувала спробувати створити власну хмару слів за тою темою, яка найбільш була складною для них або запам"яталася найкраще. Ось що вийшло.

Асиміляція приголосних.
Автор Воронькова Крістіна
Скідан Катерина
Таран Софія

2 лист. 2017 р.

Перші кроки в андрагогіці

Перший день листопада видався дуже насиченим на події. Усе перемішалося і радість від успіху, і біль від втрати близької людини. Драйв від улюбленої справи і світлі спогади про Лукашева Віктора Петровича, якого з нами немає вже 40 днів. Знаю, що він би щиро порадів за мене. Життя багатобарвне... Світлого в ньому більше...

День приніс насолоду. Приємно спілкуватися з тими, хто прагне знати більше, хто прийшов повчитися в тебе, але ти не вчив, а просто спілкувався, ділився педагогічними смаколиками, які так само десь підгледів, спробував. Усе вийшло. Приємно було чути щирі слова подяки.

            

 

Перше число - гарний початок чогось нового в житті. Першого листопада почала вести мовну студію в ЗОІППО. Сподіваюсь, що ця робота принесе користь тим, хто прагне оволодіти українською. Відчула задоволення від роботи. Дякую всім, хто повірив у мене та дав можливість приміряти на себе нові ролі.