16 жовт. 2017 р.

Прем"єра фільму "Сторожова застава"


У будь-якому віці хочеться поринути в казку. Туди, де добро неодмінно переможе зло, де зрозуміло, що все буде добре. На такій казці ми сьогодні відпочили душею, отримали масу позитивних емоцій, віру в те, що не перевелися на нашій землі герої-захисники. Недаремно фільм "Сторожова застава" вийшов у переддень свята Захисника України. Споконвіку наші землі шарпали завойовники. З правіків були богатирі-захисники. Прекрасна могутня трійця Лешко Попович, дядько Ілько, Добриня  - втілення сили, захисту, спокою, впевненості. Кумедний жевжик Лешко - величезна порція гумору в стрічці.
Не обійшлося й без романтичної love-story. Сторожова вежа за обрисами нагадала остов АЕРОПОРТУ. Ще раз переконалися, що велике й потворне не завжди жахливе. Тугарин - чесний, добрий велетень-дитина. Добро завжди повертається. Страхи можна подолати, якщо маєш підтримку.
Дякую кінематографістам за гарний фентезі-блокбастер. Стрічка розрахована на широку глядацьку аудиторію. Це родинний фільм.  Респект ВОЛОДИМИРУ РУТКІВСЬКОМУ за твір.
Поспішайте переглянути стрічку, поки вона в прокаті!
Картинки по запросу сторожова застава            Картинки по запросу сторожова застава