23 груд. 2016 р.

Конкурс "Об"єднаймося, брати мої"

Щороку серед учнів 8 - 11 класів проходить конкурс творчих робіт, який відбувається під гаслом "Об"єднаймося, брати мої..." Слова Великого Кобзаря спонукають школярів ще і ще задумуватися над цінністю єдності, братерства, Батьківщини, родини. Конкурс допомагає нашим вихованцям усвідомити себе невід"ємною частиною Вітчизни. У багатьох творах звучить думка: "Якщо не я, то хто?" І це, звичайно, тішить.
У життя країни прийшла війна, яка все змінила. Змінила вона і долю багатьох дітей, особливо тих, чиї батьки за покликом серця і держави стали на захист рідного краю.
Діти бійців АТО знають про війну не з екранів ТВ, а з розповідей батьків. Вони відчувають її по-своєму, можливо, інакше, ніж ми.
Ахметова Діана вдруге (у минулому році - І місце в районному етапі та 2 місце в обласному етапі) взяла участь у конкурсі. Два роки поспіль роботи Діани гідно оцінюються районним та обласним журі.
Сьогодні робота Ахметової Діани посіла І місце у номінації "Публіцистика" та отримала можливість представити Заводський район м.Запоріжжя в обласному етапі конкурсу. Віримо, що щира оповідь не залишить байдужими членів обласного журі.

Дякую Діані за щирість та творчість. Вітаю тебе, Діано, ще з однією перемогою.
 І тримаємо кулачки далі.