22 квіт. 2017 р.

17 квіт. 2017 р.

Педпрактика ЗОІППО

13 квітня, у Чистий Четвер, Запорізька ЗОШ № 75 гостинно зустрічала вчителів української мови та літератури. Ми готувалися: розповідь про школу, презентація роботи ШМО вчителів української мови та літератури (Єрамк Л.Ю.), урок із української літератури з теми "Любов Пономаренко. Новела "Гер переможений"" (Корчева Л.М. та 7 Б клас), майстер-клас "Ток-шоу: особливості жанру"(Камінська В.А.), виступи талановитих учнів  (Ахметова Діана, Слободяник Влад, Яременко Оксана, Новікова Крістіна), Казка про мову (Некіга Л.М. та учні 6 Б, 7Б, 9А), презентація клубу старшокласніків "Покрова" та розповідь про волонтерську діяльність (Воронькова Крістіна, президент школи, учениця 9 А класу).
Зустріч вийшла насиченою, теплою, натхненною.
Учителі області та керівники Корицька Г.Р. і Шацька Н.М. достойно оцінили нашу роботу. Більше про оцінку нашої роботи прочитайте на сторінці блогу Корицької Г.Р. "Камертон філолога" 

Конкурс "Ми - діти твої, Україно!"

17 квітня у Театрі на Подолі в М. Києві фінішував конкурс учнівської творчості "Ми - діти твої, Україно".
На сцені Театру вітали фіналістів (найменшому 7 років (1 клас))!
У номінації "Публіцистика" наша Діана Ахметова посіла 2 місце! Це гідний виступ на кокнурсі Всеукраїнського рівня. На жаль, цьогоріч у Діани не склалося із поїздкою до Києва, але душею ми були там, у Театрі на Подолі. Дякуємо О.Польченку за світлини та гарну звістку про наш виступ.

Чекаємо на збірку творів фіналістів!
Фото Александра Польченко.Фото Александра Польченко.Фото Александра Польченко.
                                                                                                                         фото О.Польченка

Ліна Костенко Ти знов прийшла Кривозуб Дар'я

Олийник Видео Попович Д